Vi holder sommerferie fra den 18. Juli - den 1. August

Om DINVAREBIL.DK

DINVAREBIL.DK blev stiftet i 2021 af Henrik Kastholt, som har mange års erfaring i bilbranchen. Gennem årene har han arbejdet hos forskellige bilforhandlere samt været leasingkonsulent, regionschef hos en bilimportør og senest erhvervssælger.

I mange år har Henrik haft en drøm om at starte egen virksomhed med salg af nye og nyere, brugte biler. Da muligheden bød sig, tog han springet, og med DINVAREBIL.DK er drømmen nu gået i opfyldelse.

Henriks store erfaring inden for bilbranchen og store passion for biler og varebiler gør, at du er sikret professionel og kompetent rådgivning. Dertil er kundetilfredshed et nøgleord til driften af DINVAREBIL.DK, og vi gør alt, vi kan for at leve op til dine forventninger.

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi DINVAREBIL.DK på Nordre Fabriksvej 24 i Hedensted for at se vores flotte udvalg af nyere, brugte varebiler og tage en snak om dit næste bilkøb. Har du spørgsmål eller en forespørgsel på en bestemt varebil, er du også altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 26 29 34 54.

Beregn byttepris

Book prøvetur