Om DINVAREBIL.DK

DINVAREBIL.DK blev stiftet i 2021 af Henrik Kastholt, som har mange års erfaring i bilbranchen. Gennem årene har han arbejdet hos forskellige bilforhandlere samt været leasingkonsulent, regionschef hos en bilimportør og senest erhvervssælger.

I mange år har Henrik haft en drøm om at starte egen virksomhed med salg af nye og nyere, brugte biler. Da muligheden bød sig, tog han springet, og med DINVAREBIL.DK er drømmen nu gået i opfyldelse.

Henriks store erfaring inden for bilbranchen og store passion for biler og varebiler gør, at du er sikret professionel og kompetent rådgivning. Dertil er kundetilfredshed et nøgleord til driften af DINVAREBIL.DK, og vi gør alt, vi kan for at leve op til dine forventninger.

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi DINVAREBIL.DK på Nordre Fabriksvej 24 i Hedensted for at se vores flotte udvalg af nyere, brugte varebiler og tage en snak om dit næste bilkøb. Har du spørgsmål eller en forespørgsel på en bestemt varebil, er du også altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 26 29 34 54.

Ferielukket

Vi holder lukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur